Monteur slimme meters Landelijk

Home / Techniek / Monteur slimme meters Landelijk

Voor onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een monteur slimme meters.

Doel van deze functie is om in de meterkasten van particuliere woningen en/of van (kleine) kantoren en bedrijven zowel de elektriciteits – als de gasmeter te vervangen door zogenaamd slimme meters. In heel Nederland zullen in ieder geval tot 2020 alle meters op deze manier vervangen moeten worden.

In deze functie kom je bij de mensen thuis en verricht je daar een technische handeling waarna je controleert of elektriciteits- en gasvoorziening het weer goed doen, incl. de waakvlam van de cv-installatie. Veiligheid is, naast techniek en klantvriendelijkheid een belangrijk aspect van deze functie.

Uiteindelijk ga je na het behalen van je certificaten BEI en VIAG de gas- en de elektra-meter zelfstandig verwisselen. In deze ambulante maar zeker zelfstandige functie is verantwoordelijkheidsgevoel een absolute voorwaarde.

Bij gebleken geschiktheid kom je in aanmerking voor verdere (deeltijd) opleiding tot (all-round) monteur Data/Elektra.

Om het werk uit te mogen voeren dient de monteur te beschikken over diverse certificaten. De opdrachtgever zal zorgen dragen voor de opleiding en examens.

In het bezit van een geldig BEI of VIAG certificaat (vereiste!).

Stuur vandaag nog uw cv + bruto salarisindicatie naar ons.

Yalan Dienstverlening BV
Stationsstraat 50b
Tel: 0161 – 233334
Email: Yalandienstverleningbv@live.nl
www.yalan-dienstverlening.nl/